De Lente is duidelijk voelbaar in Galerie KunstKijk aan Molendijk 8 in Oud-Beijerland.
De 20 deelnemende beeldend kunstenaars van de Hoeksche Waardse Kunstenaars ontvangen in hun Galerie belangstellenden en nemen de tijd tekst en uitleg te geven over hun werk. Iedereen genoot van een hapje, drankje en de frisse, sfeervolle pianoklanken van Otto Stroober en Anthony Grafton.

G e d i c h t L E N T E

Een kleurenwereld

Ik schilder de honden blauw
de vogels worden groen
in het zwarte bos
ik zet ze in rode bomen

Het hoofd kleur ik geel
met ogen in purper
de handen zijn paars
onder de grijze zon
Alle kleuren van de regenboog
vloeien in gouden sneeuw
op mijn witte doek
wachten op mijn dromen

Voorgedragen en geschreven door bestuurslid Riana Eckhardt tijdens de expositie opening (met enkele dichtregels van Tom van Dam).

Comments are closed.