Locatie expositie: Galerie De Opkamer

Aanvangsdatum: 4 september 2016
Einddatum: 20 november 2016

Zondagmiddag 4 september vindt om 13.30 uur de opening plaats van de expositie van Jos Gielen in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam. Jos Gielen exposeert met bronzen beelden, keramiek en schilderijen. Bij aankoop van een kunstwerk tijdens de opening geldt een korting van 20%. De expositie duurt tot eind oktober.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het saxofoonkwartet Sax4fun bestaande uit: Riet Stolk, sopraansax, Lia Ruijtenberg, altsax, Ida de Klerk, tenorsax en Suzanne Saarloos, baritonsax (allen lid van Crescendo Zuid-Beijerland) Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Eelse Bies, 06 38928155 of via www,galeriedeopkamer.nl

Jos Gielen is beeldend kunstenaar. Geboeid door de mens creëert hij bijzondere werken waarin dit thema duidelijk naar voren komt. Zijn uitgangspunt is dat de ene mens niet zonder de andere mens kan. “Samen sterk” is zodoende een terugkerend onderwerp in zijn werk. Zijn werk kan omschreven worden als abstract en modern. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door het uitbeelden van gestileerde mensengroepen die in een bijna architectonisch verband worden samengebracht. Jos Gielen vervaardigt niet alleen kleurrijke schilderijen en bronzen beelden maar ook (tuin-)objecten en (relatie-)geschenken. Daarnaast is toegepaste kunst een gebied waarin Jos Gielen bekwaam is. Alle werken van Jos Gielen zijn uitermate geschikt als exclusief en betaalbaar geschenk voor (zakelijke) relaties, huwelijken, jubilea, etc. Jos Gielen heeft zijn eigen atelier gevestigd aan de Zinkweg 241, 3262BH te Oud-Beijerland(www.josgielen.nl)

Comments are closed.