Locatie expositie: GALERIE KUNSTKIJK Molendijk 8 – 3262 AK – OUD-BEIJERLAND Open: woensdag- en vrijdagmiddag: 13.30-17.00 u. en zaterdag: 10.00-17.00u.

Aanvangsdatum: 9 juni 2018
Einddatum: 31 augustus 2018

UITGELICHT TIJDENS DE HWK ZOMER EXPOSITIE: WERK VAN HW KUNSTENAAR ANNEMIEKE VONK.
Beeldend kunstenaar en kunstzinnig dynamisch coach Annemieke Vonk.
Zij is al vele jaren bezig met tekenen en schilderen. En heeft om haar teken- en schildertechnieken te ontwikkelen diverse cursussen en workshops gevolgd in binnen en buitenland.

Bij de vrije academie van de SKVR in Rotterdam heeft zij met diverse technieken gewerkt. Dit was onder leiding van beeldend kunstenaar Jentius Hoogerdijk. Hierbij kwam met name het gebruik van het materiaal en eigen creatieve ontwikkeling aan bod.

Sinds 2005 schildert Annemieke bij Atelier 104 van Ab Vroegindeweij in Dordrecht.
De Hollandse luchten en het landschap inspireren haar hierbij.
Dit heeft geresulteerd in de serie; “Sky Impressions”. Zij laat tijdens de zomerexpositie van Galerie Kunstkijk van de HWK een aantal schildrijen van deze serie zien.

Annemieke is naast beeldend kunstenaar ook Kunstzinnig Dynamisch Coach. Het is bij haar mogelijk om een individueel coachtraject te volgen. Ook kan je een creatieve workshop volgen waarbij het coachen met name gericht is in het ontdekken van je eigen (creatieve) mogelijkheden.

Annemieke is lid van de Hoeksche Waardse Kunstenaars en exposeert regelmatig in de Hoeksche Waard en daarbuiten. Zij geeft workshops in haar atelier en op locatie. Meer informatie is te vinden op haar website.

Wilt u informatie over haar werken of bent u geïnteresseerd in aankoop, een workshop of coaching dan kunt u contact met haar opnemen.

Annemieke Vonk  06-17750001 e-mail: info@annemiekevonk.nl
website : www.annemiekevonk.nl.

Comments are closed.