Locatie expositie: GALERIE KUNSTKIJK Molendijk 8 – 3262 AK – OUD-BEIJERLAND Open: woensdag- en vrijdagmiddag: 13.30-17.00 u. en zaterdag: 10.00-17.00u.

Aanvangsdatum: 8 september 2018
Einddatum: 31 oktober 2018

Nieuwe expositie en daverende Djembé-muziek in Galerie Kunstkijk.

Najaarsexpositie van Hoeksche Waardse Kunstenaars in Galerie Kunstkijk!
De opening vindt plaats op zaterdag 8 september om 14.00 uur.
Na het openingswoord van voorzitter Leonie Stroober kan er worden genoten van een muzikaal optreden door Eef Bresser en Djembé-trommelaars.
Deze Afrikaanse muziek zal de Molendijk laten dreunen!
Na het optreden is er onder het genot van een drankje gelegenheid de kunstwerken te bezichtigen.

Deelnemende kunstenaars: Lida Blokland, Hetty Bouman, John Dalessi, Ria Dijke, Riana Eckhardt, Ton Erwich, Pien den Hollander, Frans Keukens, Marlene Nobel, Jan van Noort, Kees Plomp, Cas Schook, Eleonore de Vet, Annemieke Vonk, Marijke van der Wiel, Ineke Zwartbol en gasten Catherine Pineau (keramiek, alleen september), Marije van Toledo (schilderijen) en Arie van Wijngaarden (schilderijen).

De expositie duurt tot en met 31 oktober aanstaande.
Openingstijden van de galerie zijn: woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 uur tot en met 17.00 uur. En zaterdag van 10.00 tot en met 17.00 uur.

De Stichting is in 2002 opgericht om Hoeksche Waardse kunstenaars die vrij werk maken te ondersteunen en faciliteren. De Stichting heeft als doel leden via exposities in de galerie en jaarlijkse open atelier weekend in het laatste weekend van mei een podium te bieden. Hierdoor kunnen zij een groter publiek bereiken om hun werk te promoten. www.hoekschewaardsekunstenaars.nl.

Afb.: Wilgenlandschap schilderij, John Dalessi.

Comments are closed.