Locatie expositie: Gemeentehuis Piershil – Voorstraat 31- Piershil

Aanvangsdatum: 1 januari 2018
Einddatum: 28 februari 2018

Expositie Marianne Blok – Info: http://ateliermar.nl/
(Afbeelding: Selfie – Acrylverf op bewerkt paneel. – 50x60cm)

In januari en februari 2018 presenteert Marianne Blok uit Mookhoek voor de eerste keer haar kunstwerken in een expositie.

Opening expositie
Donderdag 4 januari 2018, ‘s avonds om 19.30 uur wordt de expositie officiëel geopend door haar echtgenoot Cor Blok. De opening wordt opgeluisterd door een optreden van ‘de Duifies’. Wij nodigen u met veel genoegen uit hierbij aanwezig te zijn.

Wie is Marianne Blok?
Marianne Blok, geboren en getogen in Gouda, woont sinds 2006 met veel plezier in de Hoeksche Waard. Op haar 36ste begon zij met portret tekenen. Ze is geheel autodidact en heeft geen enkele kunstopleiding genoten. Marianne is echter wel gezegend met kunstzinnige genen. Haar opa, oom en moeder waren kunstschilders.
Op een gegeven moment kreeg Marianne het gevoel dat ook zij kunstzinnig aan de slag moest. Zij tekende al snel in opdracht en stond regelmatig met haar portretten op braderieën. Later is zij net als haar familieleden gaan schilderen.

Sinds 2016 is Marianne aangesloten bij de Hoeksche Waardse Kunstenaars (HWK). Zij is zich bij HWK gaan toeleggen op abstracte kunst. Portret van mens en dier, afgewisseld met abstract, is voor haar op dit moment de perfecte combinatie. Marianne wil met haar werk de gelijkenis treffen, ontroeren en beroeren.

Waar te zien?
Naast haar expositie in het gemeentehuis zijn haar abstract schilderijen in afwisselende samenstelling regelmatig te zien in de “Kunstkijk “ in Oud Beijerland.

Comments are closed.