Maandelijks elkaar ontmoeten, kom je ook?

De 1e x wordt geopend door kunstenaar Theo Verhoeff op 11 juli 2019
De in 1962 door kunstenaar Theo Verhoeff opgerichte Kunstenaarskring in de HW heeft geresulteerd in St. Hoeksche Waardse Kunstenaars. Dit waardevolle initiatief willen we verbreden met een KunstCafé!

Ben je kunstenaar met academie of autodidact, jong of ouder en vind je het leuk om geestverwanten te ontmoeten? Je bent van harte uitgenodigd om met anderen van gedachten te wisselen over kunst en cultuur. Vertel over jouw werk of project. Misschien heb je goede tips voor anderen of wil je jouw werk laten zien. Bij KunstCafé HW kan dat in een ongedwongen omgeving!

KunstCafé Hoeksche Waard heeft als doel om ontmoetingen te laten plaatsvinden tussen kunstenaars van alle disciplines uit de regio en ook daarbuiten.

Door een platform te bieden waarbinnen kunstenaars elkaar vrijblijvend en informeel kunnen ontmoeten, kunnen bijzondere verbindingen ontstaan. Elke bijeenkomst zal iemand zijn/haar kunst introduceren. Van tevoren even afspreken.
Disciplines: beeldende kunst, muziek, film, architectuur, theater, literatuur, dans, fotografie etc.

Geen lidmaatschap & geen verplichting!

Aan deelname aan het KunstCafé zijn geen verplichtingen verbonden, er wordt geen inschrijfgeld gevraagd en lid worden is niet aan de orde. Alleen je eigen consumpties betalen.

Je bent elke 2e donderdag van de maand van 16:00 tot 18:00 uur van harte welkom in
Bar Looxs (1e verdieping)
Havendam 16
3262 AE Oud-Beijerland

Contact met ons?
Heb je een vraag of opmerking, we zullen zo snel mogelijk reageren.
Cas Schook 06 23485109
Riana Eckhardt 0186 652347

Comments are closed.