Frans van den Berg, lid van St. Hoeksche Waardse Kunstenaars, is uitgenodigd voor het TV-programma Sterren op het Doek met presentator Özcan Akyol. Hij is te zien in de 6e aflevering op zaterdag 3 december. Spannend en leuk om te volgen: wie is de winnaar?

Frans van den Berg woont in Puttershoek. Hij schildert portretten, landschappen en naakten met olieverf. Na zijn opleiding op St Lucas en Willem de Kooning Academie is zijn werk gericht op illustratief en grafisch werk en hij heeft jaren gewerkt als ontwerper/illustrator en art director bij een reclame- en adviesbureau.

Momenteel is hij al ruim zeven jaar professioneel kunstenaar en geeft daarnaast ook teken- en schilderles.

Tijdens een expositie bij Art Fair Amsterdam vielen zijn portretten op en werd hij gevraagd deel te nemen aan de komende uitzendingen van Sterren op het Doek.

In dit programma wordt wekelijks een bekende Nederlander geportretteerd door 3 kunstenaars. De ster op het doek kiest 1 van de 3 kunstwerken. Op de website kunt u na de uitzending bieden op de niet gekozen doeken en daarmee een – door de BN’er gekozen – goed doel steunen.

Plaats: TV
Zender: NPO2
Datum: 3 december
Aanvangstijd: 20.35 u

Comments are closed.