De Hoeksche Waardse Kunstenaars organiseren traditiegetrouw het jaarlijkse Open Atelier Dagen weekend. Dit jaar tonen zij hun kunst op 12 locaties ten westen van de A29. Van 10.00-17.00 uur zijn diverse landhuizen, boerderijen, een garage, een natuurbezoekerscentrum, een voormalige school, onze eigen galerie en eigen ateliers van kunstenaars geopend.

Dit jaar is er werk te zien en te koop van de volgende Hoeksche Waardse Kunstenaars.: Marianne Blok; Lida Blokland; Eeke Bodegom; Els van den Boogaard; Margot Deden; Ria Dijke; Riana Eckhardt; Ton Erwich; Jos Gielen; Hennie Hut; Marlene Nobel; Jan van Noort; Aris Roskam; Cas Schook; Otto Stroober; Jessica Telgt; Nicole Verhoeff; Theo Verhoeff; Eleonore de Vet; Annemieke Vonk; Marijke van der Wiel en Ineke Zwartbol.
Gastexposanten dit jaar zijn: Frans v.d. Berg; Betsy de Jonge; Marian van Garsel; Simone Bolijn; Nico Hoogenboom en Joke Konings.

De routekaart met informatie over de locaties en kunstenaars is op deze website te bekijken onder de kop “Open atelierroute 2018”. Er wordt eveneens een handige overzichtsbrochure met alle informatie verspreid.
Hier afgebeeld: sieraad van Hennie Hut: uit de serie ‘Circle of life’: 2 gouden trouwringen verwerkt tot een sieraad, met in de binnenkant de data gegraveerd en hangt aan een balletjes collier. Haar werken zijn uniek en met de hand gemaakt. Ook maakt zij in overleg een heel persoonlijk sieraad.

Comments are closed.