Ook dit jaar is weer jong talent te bewonderen tijdens Bij Beijers Binnen, het huiskamerfestival. In Galerie Kunstkijk zal deze frisse jonge zangeres/muzikante optreden. Voor haar is muziek haar grote passie. Ook zal ze ons als singer-songwriter verrassen!

Kom ook zondag 8 oktober luisteren en kijken naar Aïsha Roefs. Haar optreden staat gepland om 13.30 uur, voorafgaand aan Ginger Jelly, die er is tot 17.30 uur .
Aïsja is een frisse jonge meid van 17 jaar met het muzikale hart op de juiste plek!

Het kon dan ook niet anders, of ze volgt dit hart en is dit jaar begonnen met haar opleiding aan het AMP! Oftewel, het Albeda Muzikant Producer opleiding in Rhoon. En zoals ze zelf zegt “Ik doe deze opleiding omdat muziek mijn passie is.” Daar hebben wij van het huiskamerfestival alle bewondering voor!

Aïsha staat open voor alle muziekstijlen en wil dan ook graag onderzoeken wat haar past als een jas. De opleiding helpt daar ook bij. Op dit moment vindt ze de muziek van Aretha Franklin en Joss Stone helemaal te gek! Dikke kans dat ze dit laat doorklinken tijdens het huiskamerfestival … maar het kan ook heel goed nog een andere kant uit gaan.

Comments are closed.