Zondag 8 oktober in HWK Galerie Kunstkijk – Molendijk 8 – Oud-Beijerland
TIJDEN:
AÏSHA ROEFS 13:30 – 14:00 uur
GINGER JELLY 15:00 – 15:30 uur /16:00 – 16:30 uur /17:00 – 17:30 uur

Galerie Kunstkijk van de Hoeksche Waardse Kunstenaars opent haar deuren op zondag 8 oktober aan de Molendijk 8 tijdens de derde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen.

Het wordt een doorlopende optreden van swingende meeslepende muziek. In een ambiance met prachtige kunstwerken!
Als een van de ‘huiskamerlocaties’ is de galerie onderdeel van dit unieke festival in en rond het centrum van Oud-Beijerland.
U wordt niet alleen uitwendig verwend met een verrassende voorstelling, maar er is ook gedacht aan de inwendige mens middels heerlijke hapjes en drankjes!
U komt toch ook?!

De twee acts komen prachtig tot zijn recht tussen de kunst van de galerie,

Even voorstellen:
AÏSHA ROEFS. Deze frisse jonge zangeres/muzikante voor wie muziek haar grote passie is, gaat ons als singer-songwriter verrassen!

GINGER JELLY. Deze vrienden, bestaande uit 3 doorgewinterde zangers en een bevlogen pianist. De groep brengt prachtige solistische en meerstemmige stukken: Van aangepaste pop, tot pittige musical. Van kleinkunst tot jazz! Oftewel: The Marmalade To The Heart!
Vocaal ensemble Ginger Jelly, brengt u tijdens huiskamerfestival Bij Beijers Binnen, ‘the marmalade to the heart’! Drie vocalisten en een pianist brengen muziek met een heerlijke bite!

Meer info op: https://www.bijbeijersbinnen.nl/programma/.

Comments are closed.