Wie ben ik?

Naast mijn werk als model en voor de St. Kunstbus & ankieSstudio, werk ik ook als vakdocenten beeldend voor o.a. Cultuureducatie met Kwaliteit en KOS kunst op school. Als kind wist ik het al, ik ga later in de mode en kunstenaar worden. 1 van de geciteerde uitspraak in een bewaard boekje van mijn basisschool tijd in de jaren ‘70. Naast mijn opleiding aan de HvdK Utrecht heb ik ook de Willem de Kooning Rotterdam afgemaakt. Fine art & design. Verder diverse cursussen voor onder andere interne cultuureducatie gevolgd. In mijn huis atelier maak ik veelal textiele creaties, en schilderijen. Ben aangesloten bij divers kunst collectieven en ook nog eens te horen, bij radio omroep HW in het programma Culture Club over kunst en cultuur in onze regio.

Onder de naam UN-Finished won ik in 2019 de cultuur publieksprijs HW. Verder was mijn werk o.a. te zien in De Kunsthal Rotterdam, Biënnale van Venetië, Berlin – Tempelhof en in diverse galerieën – magazines en op tv in binnen- en buitenland.

Voor meer informatie over mode / kunst / interieur of activiteiten van Ankie mag je altijd mailen; ankiesstudio@hotmail.com

en spieken op….

Facebook; ankie de groot winkelman

Instagram; ankiesstudio

Linkedin; ankie S studio – Stichting Kunstbus

Naam: Ankie de Groot Winkelman
Adres: Penningkruid 24
Woonplaats: 3297 WH Puttershoek
Telefoon: 06 27121563
Email: ankiesstudio@hotmail.com
Website: ankiesstudio.nl